Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), alături de un grup de profesionişti în domeniul securităţii cibernetice, continuă programul de voluntariat CV19.RO (Cyber Volunteers), lansat în luna mai a acestui an, pentru a sprijini furnizorii de servicii de sănătate în faţa atacurilor hackerilor, a anunţat instituţia într-un comunicat de presă publicat vineri.

"Continuă perioada dificilă în care sectorul medical din România este puternic solicitat de pandemia COVID-19. Recent, unul dintre spitalele municipale din România a fost ţinta unui atac cibernetic, baza de date fiind serios afectată. CERT-RO, împreună cu un grup de profesionişti în domeniul securităţii cibernetice, au dezvoltat programul de voluntariat CV19.RO, lansat în luna mai 2020, în sprijinul furnizorilor de servicii de sănătate, pentru a face faţă provocărilor crizei", menţionează reprezentanţii Centrului.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.