Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Veniturile, respectiv cheltuielile bugetului local pe anul 2020 în sumă de câte aproximativ 6,9 miliarde de lei scad cu câte 39.000 de lei. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement este o entitate al cărui buget va fi din nou suplimentat.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti – CGMB urmează să discute, în şedinţa din 15 iulie, un proiect de rectificare bugetară ce prevede suplimentarea cu circa 219 milioane de lei a celor 1,1 miliarde de lei prevăzuţi până în prezent pentru subvenţii destinate transportului în comun pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif.

Printre capitolele la care se înregistrează creşteri la cheltuieli se numără: Învăţământ, unde sunt stipulaţi circa 7 milioane de lei în plus faţă de cei aproape 134 de milioane de lei prevăzuţi până în prezent; Cultură, recreere şi religie – creşterea e de circa 8 milioane de lei, ajungându-se la aproximativ 570 de milioane de lei; Întreţinere grădini publice, parcuri, zone verzi, baze sportive şi de agrement – majorarea este de aproape 5,5 milioane de lei, cheltuielile ridicându-se astfel la circa 115 milioane de lei.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.