Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce pe site-ul edu.ro s-au publicat online REZULTATE BACALAUREAT 2012, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu a declarat într-un interviu pentru gândul că aşteaptă ca "după contestaţii, să ajungem ca procent de promovare în jurul cifrei de anul trecut, respectiv 44%"

Potrivit datelor publicate pe edu.ro, după afişarea online a rezultatelor la BAC 2012, rata oficială de promovare este de 43% la nivelul întregii ţări.Integral pe MediafaxComentarii

marilena nitu Dupa Scolile p , desfiinteaza si liceiele. Tirofesionalu proasta tatii nu intelegi ca avem nevoie su de mecanici brutari, sudori .,mecanici Nu numai de :telectuali:?De aia care nu stiu nici limba romana exact ca tine!

6 iulie 2017 8:37

ienachita Adica, mai degraba dai foc la casa decat sa cureti gunoiul.

9 iulie 2012 15:37

Apropo de titllu' Stimata Abramburica, prin masura pe care o preconizezi se va da drumul bumerangului "nici un corigent , nici un repetent ".Te-ai gandit ?

9 iulie 2012 7:13

Apropo de titllu' Stimata Abramburica, prin masura pe care o preconizezi se vada drumul bumerangului "nici un corigent , nici un repetent ".Te-ai gandit ?

9 iulie 2012 7:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.