Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alina Bica ar fi în Italia. Ziariștii au fost convocați vineri seara , după ora 21 ,la sediul IGPR pentru anunțuri importante. Ar fi o informație privind depistarea Alinei Bica în Italia. Nu este clar dacă Bica a fost reținută de autoritatea italiană ci doar dspre o depistare. Bica este dată în urmărire internațională pentru o condamnare definitivă de 4 ani închisoare în România.

Chestorul șef Vasilescu a precizat că „este o chestiune de zile” pentru aducerea în țară a celor urmăriți. Bica ar fi în custodia autorităților polițienești italiene.


Comentarii

UNFORGIVEN Da, dubios comportament, probabil ca a prins curaj caci am inteles ca a mai fost in Europa si facând parte din sistem, cunoștea toate „metodele specifice” de lucru. Probabil că nu mai era prea sigură în Costa Rica unde cunoscuse deja condițiile de detenție. Nu prea cred nici că și colegii carabinieri și-au dat silința să o găseasca, mai degrabă e răzbunarea lui Berbeceanu, comisarul interlop care se exprimă țigănește și amenință pe I-Net, trimițând 2 polițiști de aici care după ce au localizat-o, au venit de mâna cu un poliziotto și i-au spus „questa e la puttana rumena”! Cu toată intervenția MAE, instanța italiană poate să mai dureze și 5 ani dacă nu se face un schimb cu un mafiot de-al lor, așa că să ne vedem de pandemia noastră că vin si alegerile. PS:Cred că făptuitorul favorizat era Ovidiu Tender, iar Videanu stă si rontație în liniște ce a furat!!!

11 iulie 2020 10:14

Antena Șanț De la haznale citire! O altă știre neexplodată, incendiată, incendiară, flamabilă, atomică, nucleară, etc. Cică parașuta respectivă ar fi, deci știrea e o ipoteză din capul locului, o închipuire, etc. Antena Șanț e specialistă în știri din astea cu s-ar părea că, ar fi, etc. Muie!

11 iulie 2020 0:44

v Nu stiu despre ea decit din presa, dar ma intreb daca un asemenea om a putut accede in astfel de functie, in Orban care declara sa nu se aplice regurile CCR, cum putem cataloga "plebea" conducerile noastre? Sa nu mai vorbim de traseismul politic, care ar trebui interzis prin lege. Nu se poate ca un om matur sa-si schimbe "ideologia" doar pt a ramine in functii cu avantajele prevazute si nu prea dezvaluite de ziaristi

10 iulie 2020 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.