Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tarom a vândut mai multe bilete pe cursa București – Cluj Napoca, decât numărul de locuri disponibile în avion, iar acest fapt a generat un adevărat scandal. Avionul care trebuia să decoleze vineri seara de la București spre Cluj a întârziat nepermis de mult, după ce mai mulți pasageri, printre care și fostul premier și actual europarlamentar Dacian Cioloș, au fost puși într-o situațiă ingrată.

Cei de la Tarom au vândut cu trei bilete mai mult decât numărul de locuri din avion. Înainte de decolare, Tarom a decis că doar doi dintre cei trei pasageri să poată urca în avion, în prima fază, unul dintre ei fiind Dacian Cioloș. Ceilalți doi care au rămas s-au apucat să se certe între ei care să ocupe locul rămas liber. Iar asta a dus la întârzierea decolării. La un moment dat, aflat în avion, Dacian Cioloș a decis să coboare și să îi lase pe ceilalți doi pasageri să își continue călătoria.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Să nu deformăm realitatea Mihai Soica, autorul acestui articol confundă capra cu varza și balega cu mana cerească. Dacian Cioloș nu a fost coborât din avion, ci el a decis cu de la sine putere că e mai bine așa și a preferat să coboare din avion. Chestia asta cu procedura de vânzare a mai multor locuri decât capacitatea maximă a avionului ar trebui interzisă. Dar există și soluții, anume pe fiecare bilet vândut să fie tipărită data și ora la care biletul respectiv a fost vândut, iar la final când intervine o situație neplăcută de acest gen, Tarom poate spune care este ultimul bilet valabil pentru fiecare avion, verificând data și ora de cumpărare a biletului respectiv. Simplu! Punct! Persoanele care sunt apoi obligate să coboare din avion, tot Tarom e obligat să le rezolve amiabil întârzierea provocată tot de cătreTarom, cazare la hotel, despăgubire financiară, rezervarea pentru cursa de avion următoare, etc. Punct!

12 iulie 2020 1:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.