Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, se află în custodia autorităților din Italia, a anunțat vineri Poliția Română. Și omul de afaceri Ioan Bene, de asemenea condamnat în România și urmărit internațional, a fost prins de polițiștii din Italia. Amândoi urmează să fie aduși în țară. Anunțul a fost făcut vineri seară de șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu:

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, urmărită internațional cu mandat european pentru infracțiunea de favorizarea infactorilor, și Ion Bene, de asemenea condamnat în România și urmărit internațional, au fost prinși de polițiștii din Italia.

Alina-Mihaela Bica era urmărită internațional, cu mandat european, pentru infracțiunea de favorizarea infactorilor, fiind condamnată la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul lui Ovidiu Tender.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Muie slugi lui Dragnea, Anca Alexandrescu Ce titlu puli ati pus precis este scris articolul de ordinara lui Dragnea Anca Alexandrescu o jigodie imputita si analfabeta.

11 iulie 2020 11:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.