Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-au crezut jucători în ”liga mare” și deja acum nu mai știu pe unde să scoată cămașa! Este vorba despre premierul Ludovic Orban și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. Cei doi care s-au simțit umiliți de guvernatorul Băncii Naționale a României, atunci când chiar de față cu președintele Klaus Iohannis, Mugur Isărescu le-a dat cu cifrele în cap. Și le-a spus verde în față că nu le acoperă ”gaura” de la buget sub nicio formă!

Mai mult decât atât, Mugur Isărescu nu doar că i-a dat ”delete” lui Cîțu la toate mesajele transmise de acesta, dar pur și simplu i-a dat interzis în Banca Națională! Având totodată grijă să propage la cel mai înalt nivel al finanțelor internaționale părerea sa despre ”competența profesională” a ministrului Finanțelor.

Care ar fi una sublimă, dar care lipsește cu desăvârșire. Iar cum de această dată șeful statului a evitat, extrem de pragmatic, o confruntare fățișă cu influentul guvernator al BNR, premierul și ministrul Finanțelor au avut proasta idee de a rezolva de unii singuri această ”amenințare” la adresa stabilității Cabinetului Orban. Ce-i drept, și cu un sprijin discret din partea unei anumite părți a serviciilor… Astfel că a fost detonat scandalul ”Manole”, însă fără înștiințarea prealabilă a președintelui Iohannis.

Integral pe NaţionalComentarii

Pamfil Plaivas Atenție! Tache s-a mai lovit odată cu tesla-n coaie! Imbecilul ăsta de Cătălin Tache, mâzgălește niște articole de tot căcatul praf, niște basme atât de imposibile, încât ți se face greață de balivernele pe care le înșiră autorul, baliverne care de căcare mai senzaționale, dar asta nu înseamnă că toate cretinitățile menționate acolo sunt și reale. Din păcate, o parte din fițuicile ăstea care-și zic ziare, cum e și ziarul ăsta obscur, cred că dacă vin cu niște articole care de care mai fantasmagorice, asta ar obliga cititorul cu mintea limpede să mai și creadă poveștile lor imposibile. Dar Căcălin Tache ne luminează cu opaițul lui Nicolae Ceaușescu, serviciile și agenturiliii au detonat scandalul Manole, ca să chipurile ce și cum, ne mai înșiră imbecilul autor niște fantasmagorii imposibile, dar care se pot specula în multiple feluri. La final, mă cac un căcat mare și împrăștiat în capul și pe moaca acestui imbecil Cătălin Tache. Fițuica lui de la Național nu e bună nici măcar ca hârtie igienică. mUE!

12 iulie 2020 1:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.