Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Isterizată de ascensiunea pe care o ia Nicușor Dan în preferințele bucureștenilor, Firea a acuzat iar conspirația mondială împotriva ei: „Testarea în Capitală este blocată. Astăzi am și intervenit public cu un com de presă și cerem explicații publice din partea Ministerului Sănătății de ce au blocat testarea din Capitală, dar permit testarea pe bani, în parcarea unui mall. Astăzi, aproape toată presa a publicat imagini despre testarea acceptată de Ministerul Sănătății în parcarea unui mall din Capitală.

Este o testare pe bani, dar ar trebui permisă și testarea organizată de Primăria Capitalei, la Arena Națională, într-un spațiu mult mai generos și în condiții mult mai bune. Noi ce avem? O țară în care Guvernul spune că testele nu sunt bune, blochează testarea gratuită în Capitală (n.a. gratuită înseamnă că toți bucureștenii plătesc testarea a 11.000 de oameni), dar este permisă testarea pe bani în parcarea unui mall. Nu am o problemă cu testarea privată, dar nici nu este normal ca Primăria să fie blocată și bucureștenii să nu se poată testa gratuit.”, a spus Gabriela Firea, la Antena3.

Însă Mihail Lala, șeful clinicii care organizează testarea privată pentru Covid-19 a spulberat minciunile mahalagioaicei: ”Nu, nu avem avizul de la DSP. Noi am construit întreg centrul cu ajutorul și cu normele celor de la DSP. Nu ne-au dat avizul, dar am decis să merge mai departe și am constestat ordinul DSP.

Integral pe CurentulComentarii

Alexandru Panait Măi GEGE, de ce ești prost și nesimțit? Tu nu numai că ești idiot, ești și cretin. Ceea ce nu e dubios deloc, ești un imbecil, dobitocule. E părerea mea, pentru că libertatea de expresie acționează spre tine și-ți dă și muie, ca să ai gura plină. E dubios?

11 iulie 2020 21:55

GG Alexandru Panait, tu îți permiți să-i spui Gabrielei Firea "mahalagioaică". Părerea ta. Atunci pot și eu să-ți spun "nesimțit", nu? Desigur. E părerea mea ! Libertatea de expresie acționează în toate sensurile și direcțiile. Cât despre testarea fără avizul DSP, asta este o încălcare a legii! Dacă MS tace și nu ia măsuri, consimte de fapt, conform principiului arhicunoscut și mult vehiculat, "cine tace, consimte"! O instituție publică, recte PMB poate fi oprită să testeze, prin intervenția directă sau indirectă a MS, dar privatul nu poate fi oprit, prin aceeași procedură! Nu-i cam dubios?

11 iulie 2020 14:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.