Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidele românești au ajuns niște epave, conduse de oameni mediocri, arghirofili, dar mai ales șantajabili. ”Fricos, grandilocvent, gesticulator, își face curaj, și din vorbele lui aleg că ar vrea cu orice preț să prezideze un guvern fără opoziție. A avut chiar o vorbă de spirit pentru justificarea acțiunii. ,,E mai ușor să trăiești în c… decât să-l reprezinți,,… Ceea ce știu sigur este că acest om zgârcit, cu gesturi dezordonate, pornind dintr-un fizic care n-are osatură, nu poate constitui un punct de reazim pentru țara în pragul nebuniei.

Isteric și feminin, plin de vorbe mari și sughițuri sentimentale, biet avocat cu trei discursuri pe an, talent de erupțiune verbală, fără liniștea nervoasă pe care o necesită o muncă metodică, Titulescu ar fi pentru România actuală o noua legendă distrusă.”. Este portretul acid, făcut lui Nicolae Titulescu de Octavian Goga în jurnalul său, notația fiind scrisă în 21 Martie 1931.

Dacă azi am avea în lumea politică măcar vreo zece personaje care să poată vorbi și scrie corect în limba română, am putea bănui că măcar unul/una ar ține jurnal. Singurul publicat, pe care îl știu aparține unei doamne, care descrie, cu răutatea unei amante abandonate, aventurile de budoar din cabinetul fostului (slava Domnului!), președinte al țării. Altfel spus, o mitocănie groasă, o scriere banală și fără nici o calitate literară.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Pacat Ev.Z e pe topogan rau de tot. A ajuns sa apara editoriale semnate de Hoandra, Tariceanu, Balan,Catarama.Falimentul este asigurat si in actualul format.Mai este si un redactor-sef adjunct cu numele de.. Curel Mirea care ajuta din plin la demolarea acestui fost ziar oarecum interesant.

12 iulie 2020 11:52

W Hoandra este un lingau in cur al securistului Guse,,prieten cu penalul Andronic de aia a scris Hoandra in Evenimentil Zilei o clicca de turnatori securisti.

12 iulie 2020 7:11

Giuseppe Balsamo (3) La PNL e o altă tevatură, nenea Hoandră are un dram de dreptate, anumite lepre din fostul PDL, puține însă mai sunt rătăcite prin primul flanc al PNL, în rest, nenea Hoandră se screme-n draci să ne facă pe noi să credem că PNL e și el o epavă, păi nu prea e așa. Nenea Hoandră-l pomenește și pe Crin Antonescu, dar ăsta n-a fost decât un papagal găunos, s-a înconjurat de niște nulități formidabile, a făcut un târg împuțit cu PSD-ul numai pentru că se visa și el viitor faraon de țară, la final a luat muie de la Ponta și de la PSD care l-a dat afară de la guvernare, ajungând apot un anonim. Tăriceanu care a fost înaintea lui tartor al PNL, a fost un lider bun, care a făcut el și a mai și dres, dar care actualmente a ajuns un slugoi împuțit comunistoid, el Tăriceanu, marele liberalist care se bătea cu cărămida-n pectorali a ajuns o nulitate împuțită de fapt. Deocamdată, actuala guvernare e singura care acționează responsabil și benefic pentru țara asta, dar face o greșeală enormă, nu spune națiunii care a fost situația financiară a României la momentul când PNL a ajuns să guverneze fără majoritate, dar și să mai spună națiunii ce au făcut toate guvernările din 1990 până azi, pentru a raporta activitatea fiecărei guvernări la actuala datorie externă a României, datorie care se apropie de 110 miliarde euro, datorie din care PSD e responsabil pentru cele 85 de miliarde euro cu care a înglodat țara-n alte datorii. Simplu! Restul poveștii lui nenea Hoandră e un basm propagandistic împuțit, pentru care nenea Hoandră nu merită altceva decât muie cu ghiotura. Punct!

11 iulie 2020 22:51

Giuseppe Balsamo (2) Adrian Năstase a crezut că poate deveni următorul faraon al țării pentru un deceniu ca și Iliescu, a avut grijă să-și oblige slugile din PSD care au făcut lege care să-i mărească durata mandatului prezidențial la 5 ani că așa se visa posesorul de ouă multe ca și viitor președinte de țară pentru 10 ani, dar boborul căruia-i dăduse spre numărare toate ouăle i-a dat muie și apoi a mai ajuns și pe la ocnă de câteva ori, pentru că Năstase a călcat legile-n copite, motiv pentru care a fost nevoit să-mbrace zeghea de ocnaș în termen. Victor Ponta, care a fost țucălarul lui Adrian Năstase a ajuns și el pe felie ca premier, de unde a ruinat România de cele 30 de miliarde euro datorie externă cu care a înglodat țara-n alte datorii în numai 3 ani de zile, după care a demisionat, pentru că s-a speriat de propria lui incompetență și impotență de a ține-n frâu toate fărădelegile și potlogăriile acoliților lui mafioți, așa c-a demisionat și a intrat în anonimat, de unde a revenit pentru că are coșmare că va mai fi ceva, cândva, vise deșarte însă. Dragnea nu a fost decât un sferto-doct mercantil, care ca lider de mafie de partid nu a știut decât să fie un alt dictator, prost însă, călcând și el legile-n copite, motiv pentru care a ajuns și el la ocnă. PSD nu mai are și nici nu va mai avea lideri, iar partidoiul va deceda curând. PRO hai Dinamo-ul ăla de pseudo-partid al lui Ponta va fi ori înghițit de PSD, ori va sucomba și el curând.

11 iulie 2020 22:50

Giuseppe Balsamo (1) Marele Anonim și marele Nimic jurnalistic Octavian Hoandră, ne spulberă cu explozia editorialului său defecăcat într-o manieră filozofică machiavelică și mefistofelică abstractă și exhaustivă-n idioțenia ei magnifică și monumentală. Acest individ Hoandră, ne introduce-n cloaca lui Băsescu și a ciracilor săi care l-au ajutat pe Neomul caricatural să-și bată joc de țara asta și de națiunea română, prin felul dictatorial în care a condus și țara și guvernul și prin metodele de precupeț politic beat prin care a ruinat țara de cele 20 de miliarde euro împrumutate-n 2009, bani din care a dat cu generozitate câteva miliarde de euro metresei lui Nuți Udrea care a aruncat acești bani aiurea pe telegondole-n Valea Jiului și pe terenuri de golf la sate. Acum, că, virgulă, caricatura de Băsescu a tras niște sfori și sforării de intrigă de administrație de stat e una la mână, dar ca să generalizezi fenomenul și să-l transformi în acel așa-zis stat paralel, e o enormitate propagandistică mincinoasă și instigatoare la deformarea realității. Cică partidele au ajuns nișe epave, hmm, problema e mult exagerată. Că-n PSD acum în primul flanc e plin de nulități, e adevărat, dar PSD nu a avut lideri niciodată, Iliescu a știut să-și consolideze poziția ajutat de mafia securității ceaușiste pe care și-a aciuit-o-n preajmă dând funcții importante acelor lepre, după care a ruinat țara.

11 iulie 2020 22:50

Din lac in put Deabea ne-am scapat de comentariile lui Cristoiu-obsesia Iohannis-Kovesi si ne-am pricopsit cu Hoandra-obsesia Basescu.Odata cu disparitia benefica de pe micul ecran credeam ca am scapat de el. Ghinion !

11 iulie 2020 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.