Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost condamnat, vineri, la 4 ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu, în cazul elicopterului SMURD care s-a prăbușit la Siutghiol, în 2014. Este a treia sentință definitivă cu executate pe care a primit-o Nicușor Constantinescu, după ce a mai fost condamnat la cinci ani de închisoare, într-un alt dosar, și la zece ani de închisoare, în 2019.

Sentința de vineri a fost dată de Curtea de Apel Constanța și este definitivă.
Magistrații Curții de Apel Constanța au respins ca nefondat apelul declarat de Nicușor Constantinescu împotriva sentinţei penale pronunţate de Tribunalul Constanţa în 2019 prin care acesta era condamant la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Instanța l-a obligat și la plata a 2000 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat, relatează Mediafax. În 2019, fostul președinte al CJ Constanța, deținut în Penitenciarul Poarta Albă, a fost condamnat de Tibunalul Constanța la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în formă continuată și obligat la plata unor despăgubiri civile de un milion de lei către Consiliul Județean și județul Constanța.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.