Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a postat pe Facebook un mesaj foarte controversat legat de legea carantinei. Acesta susține că Guvernul vrea să transforme România în „lagăr medical” și susține că PSD va corecta în Senat „ororile juridice”.

Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor și libertăților romanilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat.

Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, fată în fată cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți! În niciun caz NU vom permite transformarea țârii în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetentei crase a PNL sunt romanii!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Integral pe UniversulComentarii

dan. Nu am votat niciodata psd-ul, dar acum se pare ca ciolacu are si putina dreptate.Trebuie sa fim rationali, frica te duce la depresie. Acum cred ca oamenilor ar trebuii sa li se dea speranta ca vom depasii cu bine aceasta pandemie, si nu sa se prezinte doar numere apocaliptice de cazuri de imbolnaviri si decese. Oamenii nici nu mai stiu ce sa creada.

11 iulie 2020 20:16

solo Asta cand rade are mimica fetei de parca ar plange, ceea ce arata ca nu-i intreg la minte sau, ma rog, ca nu-i functioneaza toate sinapsele in regula.

11 iulie 2020 15:52

Mai, sa fie ! Aceaasta figura lombrosiana este inca sef de partid politic ?

11 iulie 2020 15:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.