Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Italia va prelungi, cel mai probabil, starea de urgență și după 31 iulie, data la care aceasta este programată să se încheie, a anunțat premierul țării, Giuseppe Conte.

Anunțul premierului a fost făcut vineri, în contextul în care autoritățile de la Roma consideră că pandemia încă nu este ținută suficient sub control, informează site-ul agenției de presă Reuters.

„Posibila extindere a stării de urgență nu înseamnă nimic altceva decât că vom continua să luăm măsurile necesare pentru a controla epidemia”, a declarat Giuseppe Conte vineri, în cadrul unei ceremonii organizate la Veneția.

Șeful Guvernului de la Roma a ținut, însă, să precizeze că o decizie în acest sens nu a fost încă luată. „Există condițiile pentru extinderea stării de urgență din cauza coronavirusului. Încă nu am luat o decizie în acest sens, dar ne îndreptăm în această direcție. Este o decizie colectivă pe care o vom lua în Consiliul de Miniștri”, a adăugat premierul italian.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.