Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea va fi călduroasă în weekend, dar la începutul săptămânii viitoare temperaturile vor scădea. Cerul va fi variabil. Meteorologii au anunțat că cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sud și est. Aici, în prima parte a zilei, vor fi averse. Acestea vor avea și caracter torențial, fiind însoțite de descărcări electrice.

Vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază în zonele de câmpie, disconfortul termic fiind în creștere. În cursul zilei de azi cerul va fi mai mult senin. Vor fi unele înnorări la munte. Iar spre seară și noaptea, treptat, în vestul, nordul și parțial în centrul țării, înnorările se vor accentua. Local se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 și 34 de grade. Iar cele minime se vor încadra între 8 și 22 de grade. În București, vremea va fi în continuare frumoasă, dar călduroasă. La amiază, disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33-34 de grade, iar cea minimă de 15-17 grade.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.