Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lidia Buble și Răzvan Simion au anunțat separarea pe rețelele de socializare în urmă cu câteva săptămâni. Deși pare greu de crezut, prezentatorul tv de la Antena 1, pare mai pus pe glume ca niciodată. Deși s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simon continuă să colaboreze pe plan profesional. Cei doi s-au revăzut în urmă cu câteva zile, iar emoțiile au fost destul de mari.

Dacă în urmă cu câteva săpămâni, Răzvan posta un mesaj dureros de despărțire pe pagina personală de facebook, acum prezentatorul Tv pare mai bine dispus ca niciodată. „Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat”, se arăta în mesajul lui Răzvan Simion.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.