Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cei mai mari traficanți de carne vie din Giurgiu a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a intrat cu skyjet-ul într-o barjă. Acesta se afla pe scuter împreună cu iubita lui și ar fi plecat de la o petrecere organizată pe o insulă sălbatică, la care ar fi participat mai mulți interlopi cu bani din județ. Înainte de accident, proxenetul se întâlnise cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, nimeni altul decât fiul unui șef din Poliția Giurgiu.

Pompierii au reușit să salveze o femeie, care se afla lângă skyjet și era conștientă, însă nu au mai putut face nimic pentru un bărbat de 34 de ani, care era deja decedat. Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul care a murit este Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină, unul dintre cei mai bogați traficanți de carne vie din Giurgiu.

Sursele citate au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că vineri seară, mai mulți interlopi din județ organizaseră, pe insula Camadinu, o petrecere pentru care fuseseră cumpărate zeci de sticle cu șampanie, dar și peste 150 de grame de cocaină.

Integral pe GândulComentarii

Cornel Burtica Are moaca de tzigan... Accidente dintr'astea Se mai intampla cand te dai mare!

12 iulie 2020 12:28

xyz Interlopii au fost clociti si protejati de famiglia Basescu - afaceri de sute mii Euro cu tziganii interlopi facute de fratiorul Basescu, tzopaiala coanei Basescu la parangheliile interlopilor, protectorii nenorocitilor astora sunt Basestii.

12 iulie 2020 6:42

EU Uneori se mai face si dreptate pe lumea asta. Pacat ca numai uneori!

11 iulie 2020 17:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.