Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tătaru a explicat în ce condiţii se va putea reveni la restricţii. Ministru Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că momentan nu se vor impune noi măsuri, dar dacă numărul infectărilor va crește atunci e posibil să se revină la anumite restricții pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.
Totul depinde de cum se comportă oamenii

„Suntem in teritoriu şi noi, cei de la Ministerul Sănătăţii, dar şi din celelalte ministere. Litoralul, dacă este plin, este plin în existenta unor plaje care au fost redeschise cu anumite norme, a unor terase care au fost deschise. Respectarea acestor norme este esenţială în acest moment. Am evaluat săptămâna trecut unitatile spitalicesti din Constanţa tocmai pentru a fi pregătiţi. (…) Nu vrem să introducem niciun fel de alte restricţii sau să limităm alte activităţi economice. În acest moment mergem cu aceleaşi măsuri de relaxare, dar recomandările sunt de a respecta acele norme de desfăşurare a acestor activităţi” , a declarat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.