Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Economia României a fost grav afectată de criza cauzată de coronavirus, iar Guvenul își pregătește planul pentru relansarea economică a țării. Se pare însă, că soluția ar fi alta. Potrivit unui lider politic, majorarea pensiilor cu 40% al putea salva economia țării.

Călin Popescu Tăriceanu susține că peste un milion de români au rămas fără locuri de muncă în urma pandemiei, iar acest lucru este doar începutul. Totodată, liderul ALDE subliniază faptul că guvernanții nu dau o atenție sporită asupra locurilor de muncă sau asupra economiei țării. În acest context, Tăriceanu vine cu soluția pentru a salva economia țării.

„POATE FI MAJORAREA CU 40% A PENSIILOR SALVAREA ECONOMIEI?

Am ajuns într-un timp record ca dintr-o țară care suferea de un grav deficit al forței de muncă să avem astăzi peste un million de români în căutare de locuri de muncă. Și din păcate acesta este doar începutul.

În condițiile în care toți guvernanții sunt cu ochii doar pe cifrele cu bolnavii de coronavirus și aproape nici unul dintre ei cu ochiul pe economie, lucrurile merg prost. De acord, viețile sunt cele mai importante, dar nici lupta pentru creșterea sau măcar păstrarea locurilor de muncă nu trebuie ignorată.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.