Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Necredința în “Covrig”, cum e numit popular COVID, alături de multe alte alinturi (am auzit personal “Corvin”, “Guvid”, “Victor” etc.), este noul semn de bărbăție și patriotism. Și nu întâmplător lumea pare că se împarte acum în partidele pro-Covrig și anti-Covrig. O mocirlă de irelevanță în care partidele noastre se bălăcesc cu plăcere în an electoral.

Nici nu e greu de înțeles ce se întâmplă. Ăia care au puterea iubesc Covidul pentru abuzurile pe care le pot face prin licitații, achiziții. Prind foarte bine acum, înainte de alegeri locale și parlamentare. Ăia care vor să ne “eliberăm de botniță” nu mai au acces la prea multe fonduri. Mai e apoi o întreagă zonă de hiene ale audienței. Îți poți da un boost de băgare în seamă dansând “antisistem”. Așa mă trezesc dimineața pe Facebook cu tot felul de neghiobi ai tabloidului, actori ratați și uitați, muzicanți penibili, care până acum se bălăceau în scăndăluț regizat, că i-a apucat bărbăția și patriotismul anti-Covid.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.