Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un angajat al Serviciului Permise şi Înmatriculări Covasna a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită, după ce fusese deja condamnat, pentru fapte similare, în dosarul „Sex şi mită la Permise“, în Neamţ.

Adrian Costel Anton, un poliţist din Neamţ, dar care era delegat la Covasna, are din nou probleme de natură penală după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Braşov l-au trimis în judecată, săptămâna trecută, acuzaţia adusă fiind luare de mită.

Tot în acest an, pe 4 februarie, agentul principal era condamnat de Tribunalul Covasna, în aşa numitul dosar „Sex şi mită la Permise“, alături de un coleg, după ce fuseseră inculpaţi pentru că primeau bani şi alte avantaje de la aspiranţii la şoferie, subofiţerul obţinând chiar favoruri sexuale în schimbul promovării unei candidate.

Integral pe AdevărulComentarii

CT ... no amu, daca candidata era frumoasa, ce sa-i faci?

14 iulie 2020 17:20

Pute Deci mai fusese prins si mutat ca sa se musamalizeze ,tipic organizatiilor mafiote ,urmeaza pensionarea ,pensia speciala si angajarea la un bordel,merita si salariu si pensie speciala.Felicitari politiei romane!!!!

14 iulie 2020 9:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.