Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prima acțiune concretă, după motivarea Curții de Apel București, prin care Traian Băsescu a fost confirmat ca și colaborator al Securității. Ca poliție politică, a devenit act oficial înaintat Parchetului General.

Grupul de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică, a formulat o plângere penală împotriva fostului președinte, cerând Secției de Urmărire Penală și Criminalistică punerea acestuia sub acuzație pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații, abuz în serviciu și înșelăciune, toate în formă continuată și în concurs real.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Hai să facem gălăgie, să plângem penal, etc. Acum, dacă strâm strâmb și judecăm drept, plângerea asta penală, o să fie numai o pierdere de vreme. Băsescu a călcat legile-n copite atunci când și-a făcut cadou casa din Mihăileanu, casă care ulterior a intrat în proprietatea lui de unde Orbetele a făcut ce-a făcut, ori a vândut-o pe bani frumoși, ori a donat-o ploadei lui, problema e că el a intrat ilegal în posesia acelei case care era proprietatea statului și trebuia să rămână-n proprietatea statului. Ciuvică ăsta o să-și piardă vremea, dar Băsescu va ieși cam șifonat la capitolul moralitate, însă pe Chior l-a durut totdeanuna-n cur de moralitate, așa că... Plus că mai e și creditul ăla de 1 milion de euro luat de la CEC Bank așa pe ochi frumoși, fără garanții colaterale etc. Justiția românească îl tolerează pe acest impostor care a călcat legile-n copite și nu odată, pentru simplul fapt că a fost tartor de țară, dar în unele țări ale lumii, foști președinți au ajuns după gratii, pentru că-n acele țări s-au găsit niște oameni ai legii cu verticalitate care să aplice legea. Băsescu merită și el la ocnă, nu nepărat ca să calce pe urmele lui Adrian Năstase, dar pentru simplul fapt că a sfidat legea pe care a călcat-o-n copite de mai multe ori, iar așa ceva merită ocna în termen cu executare. PS: Dacă Băsescu trăia în China și făcea aceste fărădelegi, gălbejiții ăia-l împușcau de mult, sau făceau economie de un glonț și-l spânzurau. Punct!

15 iulie 2020 7:31

Pute Sa ai un impostor si hot ordinar in frunte si sa nu pateasca nimic si sa mai apara si sustinatori e f grav pentru noi ca tara.Astia sunt oamenii pe care ii sustin romanii de aia am ajuns unde am ajuns ,asa ca ne meritam soarta.Succesuri.

15 iulie 2020 7:06

v Cam asta este atitudinea noastra cu fostii turnatori, securist. PCR-isti si cu tot felul de oameni "influenti" din societatea noastra. Daca cu toate dovezile inregistrate nu-l trimite pe Iliescu in instanta, pe Basinescu la fel si altii, credeti ca oamenii mai cred in "conducatorii" nostri, in instantele noastre si alte institutii platite din banii nostri?

14 iulie 2020 23:57

Muie antena 3 Opa ziarul securistului turnator Voiculescu il ataca pe Basescu nu direct ci prin sluga lui Mugur Ciuvica un cacat si lingau..

14 iulie 2020 12:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.