Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins definitiv cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras în anul 2016 titlul de doctor în drept, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Instanţa supremă a respins luni recursul lui Victor Ponta şi a menţinut o decizie a Curţii de Apel Bucureşti din februarie 2017, instanţa care a confirmat atunci retragerea titlului de doctor.

Pe 1 august 2016, ministrul Educaţiei la acea vreme, Mircea Dumitru, a semnat ordinul de retragere a titlului ştiinţific de doctor în drept în cazul lui Victor Ponta.

Integral pe HotnewsComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul Voctor Ponta a devenit doctor în drept pe vremea când era țucălarul meu. Dar acum, Victor Ponta este un eminent felcer în drept tagma cum laudae, așa că el trebuie să rămână cu acest titlu de felcer în drept tagma cum laudae, pentru că atât poate el ca și competență. Să nu uităm că titlul de felcer în drept e același ca pentru o moașă comunală în drept, deci asta e situația. Muie PSD!

15 iulie 2020 7:16

Muie Ponta #PROBO,,,coordonator pt teza de doctorat a lui Ponta a fost Adrian Nastase,,care era premier,,,deci trebuie tras la raspundere si Nastase,,Ponta trebuie judecat pt. plagiat ,,,

14 iulie 2020 14:58

PROBO Treaba e lamurita doar pe jumatate.Ponta si-a primit pedeapsa insa cei care i-au dat doctoratul raman nevinovati ?Pe ce baza i-au dat doctoratul, cine i-a verificat lucrarea si a dat verdictul ok ? Ponta nu a "furat "de unul singur fara ajutorul unei comisii "de specialitate "

14 iulie 2020 14:26

Muie Ponta Dar sa dea si bani inapoi la stat ca a incasat multi cu acest titlu,,plus a intrat in barou fara concurs sa fie imediat dat afara din avocatura chiar si din magistratura,,

14 iulie 2020 12:52

Oltean Cvasitotalitatea asa-ziselor "doctorate" postdecembriste sunt plagio-nulitati. Poti cumpara relativ ieftin un astfel de titlu (inclusiv referate, teza sau chiar articole conexe, in reviste), bani care, datorita unei legislatii elaborate chiar de pseudo-doctori se pot recupera relativ repede. Plus alte avantaje materiale. Specific romanesc, si in acest domeniu.

14 iulie 2020 12:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.