Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia parlamentară de anchetă privind românii care au plecat la cules de sparanghel în străinătate a decis marţi, în şedinţă, să îi audieze pe prefecţii de Suceava şi Cluj, a anunţat preşedintele comisiei, senatorul PSD Radu Oprea, care a făcut un apel către toate instituţiile să răspundă solicitărilor primite de la parlamentari.

La reuniune au fost prezentate documente, a fost audiată telefonic o persoană din Bistriţa-Năsăud şi s-a luat decizia de a fi chemaţi la comisie mai mulţi oficiali.

Întrunită în prima sa şedinţă pe 6 iulie, comisia de anchetă şi-a stabilit regulamentul şi tot atunci s-a decis şi trimiterea de scrisori către toate instituţiile implicate în situaţia care a dus la prezenţa a 2.000 de români, în perioada stării de urgenţă instituite ca urmare a epidemiei de COVID-19, pe Aeroportul din Cluj Napoca, pentru a pleca din ţară.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.