Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pep Guardiola le-a oferit o replică acidă celor care au considerat că decizia TAS de a anula interdicția primită de Manchester City, din partea UEFA, a fost eronată. Printre cei care au comentat pe marginea deciziei se numără Jurgen Klopp și Jose Mourinho, rivalii lui Guardiola din Premier League.

Manchester City va putea juca în UEFA Champions League în următorii doi ani după ce apelul echipei lui Pep Guardiola a fost acceptat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). TAS a decis să păstreze amenda pentru City, pe care a redus-o însă la 10 milioane de euro.

În luna iunie, 8 cluburi din Premier League s-au opus apelului făcut de Manchester City la TAS pentru a întoarce decizia UEFA. În același timp, președintele La Liga, Javier Tebas, s-a declarat nemulțumit de modul în care s-au desfășurat lucrurile în cazul respectiv.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.