Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dana Rogoz este vecină cu Prinţul Charles. Actriţa şi soţul său, Radu Dragomir, şi-au cumpărat o casă la Viscri, cadou la împlinirea a opt ani de căsnicie.

Dana Rogoz (34 de ani) le-a prezentat fanilor casa pe care ea şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir, şi-au făcut-o cadou la împlinirea a 8 ani de căsnicie. Este vorba despre o casă săsească din Viscri, satul din judeţul Braşov făcut celebru de prinţul Charles.

„Acum 8 ani am spus DA şi am semnat pentru prima oară că doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuţa noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuţa, dar abia aşteptăm să o renovăm şi să o umplem de voie bună şi amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulţi ani, nouă!”, a scris Dana pe pagina personală de Instagram.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.