Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Simona Halep (2 WTA) a anunțat că nu va participa la US Open, acum a apărut o informație conform căreia o altă jucătoare din Top 5 WTA va lipsi de la Grand Slam-ul din New York - Elina Svitolina, clasată pe locul 5 în clasamentul mondial. De asemenea, Ashleigh Barty, liderul WTA, este încă indecisă dacă va lua parte la prestigiosul turneu din Statele Unite.

Potrivit jurnalistului Jose Morgado, Svitolina nici nu se gândește să participe la US Open, turneul la care anul trecut a ajuns până în semifinale. Sursa citată susține că jucătoarea din Ucraina va reveni pe teren la turneul din Madrid, programat în luna septembrie.

"După Halep, nici Elina Svitolina, o altă jucătoare din Top 5,n-are vreun plan să meargă la NYC (n.r. - New York City). De asemenea, Barty rămâne sub semnul întrebării.", a informat jurnalistul.

Integral pe EurosportComentarii

GG La ce "succesuri" a avut la US Open, nici nu era cazul sa participe.

15 iulie 2020 0:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.