Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jaf la minut, într-o casă din sectorul 1 al Capitalei! Profitând de faptul că poarta şi uşa de acces erau deschise şi neasigurate, un bărbat de 34 de ani a intat într-o casă de unde a furat bijuterii și ceasuri în valoare de aproximativ 62.000 de euro. "Bucuria" infractorului a fost, însă, de scurtă durată: polițiștii din cadrul Secției 4 l-au identificat imediat pe făptaș și, ulterior, l-au reținut, sub acuzația de furt calificat.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în cursul zilei de vineri, 10 iulie, în intervalul 17.30-18.30, persoane necunoscute, profitând de faptul că poarta şi uşa de acces în imobil erau deschise şi neasigurate, au pătruns în interiorul locuinţei de unde au sustras mai multe bijuterii şi două ceasuri, prejudiciul fiind estimat la suma de 62.000 de euro.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.