Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte, europarlamentarul Traian Băsescu, a vorbit, marți, despre măsurile ce trebuie luate în continuare pentru a stopa răspândirea coronavirusului, despre o eventuală prelungire a stării de alertă şi despre protestele din Piaţa Victoriei.

Întrebat dacă este binevenită o eventuală prelungire a stării de alertă, după ce odată cu relaxarea măsurilor numărul cazurilor noi a crescut vertiginos, Băsescu a declarat că:

„Nu s-a liberalizat regimul, s-a încercat o revenire ușor-ușor la normal, dar s-a făcut prematur și cu o populație foarte greu de convins că unele reguli trebuie respectate. Îmi pare rău să o spun, dar asta e, îmi asum.

Este clar că relaxarea s-a făcut mult prea devreme, într-o perioada în care toți spuneam că se fac prea puține testări și se limita guvernul la a prezența rezultatele din 2000-3000 de testări pe zi. Erau prezentate că mari victorii și pe baza acestora s-au relaxat măsurile.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

noi Un hotz de bani publici - cum ai fost si-ai ramas bai, Chiorule, ai fi fost ciuruit la Moscova ! Putin i-a ras pe toti hotzii de Buget, taca-ti fleanca, bai, turnatorule !

15 iulie 2020 7:43

GG Somnul rațiunii naște monștrii. La fel și aburii alcoolului.

15 iulie 2020 0:18

Hector Mai termina cu Moscova bai chiorule..... Turnator nenorocit ce esti... Mai ai glas? Ai pupat intre buci toti maharii euro-atlantici si te-ai gudurat ca un matz cacacios, vanzand flota si Tara pentru avantaje personale si de haita! Mai termina cu moscovitii tai.... "Marea Neagra-lac rusesc"- celebra fraza a unui cretinopat!

14 iulie 2020 22:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.