Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O pacientă cu Covid-19 care se trata de 13 zile în Spitalului Sf. Arhanghel Mihail din Chișinău a fost găsită strangulată într-o baie, potrivit protv.md.
Potrivit sursei citate, medicii nu-și pot explica ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un astfel de gest.

Femeia nu avea comorbidități, iar starea sănătății ei se îmbunătățise considerabil, fiind aproape de externare. Ea ar fi suferit, potrivit medicilor, o dereglare la nivelul sistemului nervos central, cauzată de o tromboză, care ar fi survenit din cauza infecției. Veronica Țugulschi, șefa Unității de Primire Urgentă din cadrul spitalului a confirmat că starea generală a pacientei era bună.

“Din păcate, sindromul depresiv este caracteristic pentru pacienții testați pozitiv la COVID-19. Unii pacienți ne spun despre starea lor psihologică, iar doamna a fost un pacient, care, probabil, a ascuns starea sa lăuntrică negativă. Pe parcursul zilelor de internare în staționar, ea nu a prezentat stări depresive majore, care să ne alarmeze. Femeia avea rude, era sunată de acestea și nu avea conflicte cu pacientele din salon sau cu lucrătorii medicali. Pentru noi acest caz este o lovitură. Medicul curant plângea dimineața și spunea că s-a chinuit atâta timp să o salveze, iar când analizele erau bune, doamna a decis să facă procedeze la un așa pas. Timp de 15 ani de când lucrez, nu am mai văzut așa ceva”, a spus Veronica Țugulschi, potrivit Anticoruptie.md.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.