Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În București, sunt suficiente paturi de spital și există personal care să trateze pacienții cu COVID-19, susține primarul general, Gabriela Firea, care răspunde vocilor care spun că nu mai sunt locuri la ATI în spitalele din Capitală.

„20 din cele 25 de ventilatoare mecanice mobile recent achiziționate de Primăria Capitalei, prin ASSMB, le punem la dispoziție, pe perioada pandemiei, Ministerului Sănătății, care zilnic transmite că nu mai sunt paturi de ATI în spitalele din București și nici ventilatoare mecanice.

Subliniez încă o dată faptul că raportările Ministerului Sănătății se referă doar la numărul de paturi normale și de ATI alocate în martie pentru tratarea infecției COVID-19 în spitalele de linia 1, 2 și suport, adică șase la număr (Victior Babeș, Matei Bals, Colentina, Marius Nasta, Carol Davila, Maternitatea Bucur) și nu la toate paturile normale și de ATI din spitalele bucureștene, în număr de 45”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Gabriela Firea.

Conform sursei citate, „este de neacceptat dezinformarea pe care o face guvernul prin ministerul de resort”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v Cred ca aceasta boala nu trebuie politizata. Este total "neproductiv" ca unii sa spuna intr-un fel iar altii altfel. La fel au facut si in Parlament. Cind esti chiar bolnav, nu te tin in spital mai mult de o saptamina, in majoritatea cazurilor.

19 iulie 2020 0:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.