Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cârciumile patriei sunt creuzetul din care ies cele mai ciudate teorii ale conspirației legate de COVID-19. Clienții localurilor pun coronavirusul pe seama conspirației mondiale care vrea musai… ciparea și controlul omului, dezvăluie un reportaj Digi24.

Un bărbat: Păi… cât mai multe internări, ca să spele niște bani! După mine!

Pentru analiștii amatori retrași la umbra teraselor Oborului, COVID-ul e invenția celor care vor să subjuge, paravanul perfect care ajută mai marii pământului să cipeaze oamenii, ca să-i controleze.

Client: Am auzit.
Reporter: Ce?
Client: Că te bagă în tratamentul ăla fără să observi. Ți l-a băgat cipul! Și ești controlat!
Reporter: Te controlează ca să ce?
Client: Să te știe de tot, unde ești și ce faci!
Client: Îți pune o bulină d-aia și gata, te-a cipuit și te controlează! Că or să lucreze roboții, până la urmă. În 20 de ani n-o să mai vezi muncitori. Roboți!
Client: Prea îl întinde! Prea îl laudă! Nu e dracu așa de negru precum se spune! Prea se exagerează! Prea se exagerează. Masca! Masca o porți două ore și o arunci, dom-ne! O bagi într-un coș, să aibă și capac. Păi dă-o dracu de mască! Și nici nu sunt performante. Sunt făcute din ce dracu le-o face!

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.