Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adepţii teoriilor conspiraţiei privind COVID-19 îi cer demisia Andreei Esca, ameninţând că vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmări. Aceştia fac parte dintr-un grup de Facebook care „a pornit dintr-o mare revoltă împotriva cenzurii continue cu privire la obligativitatea vaccinarii întregii populaţii“.

După ce a declarat public că a fost diagnosticată cu coronavirus, Andreea Esca şi-a atras antipatii din partea celor care nu cred în existenţa virusului. Aceştia o acuză pe prezentatoarea ştirilor PRO TV că minte şi, prin intermediul unei petiţii virtuale, îi cer demisia.

„Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică şi dorim demiterea sa sau ca ea insăşi să îşi înainteze demisia din trustul ProTV," se arată în postarea publicată pe un grup privat de pe reţeaua de socializare Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

ion Cretinii de-si zic "adepti cu conspiratiile" sa admire cadavrele mortilor de virusul 19, din Bolivia, care cadavre zac pe strazi, caci sunt prea numeroase sa poata fi culese. Bai, nenorocitlor cu 'conspiratiile' , noi vrem sa traim impreuna cu familiile noastre, deci, vom respecta starea de urgenta fixata de medici si de Guvernul PNL. Aia fara masti, sa fie amendati la sange !

26 iulie 2020 19:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.