Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, a declarat, marți seara, că a discutat cu liderul PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an.

Traian Băsescu a declarat, marți, la Digi24, că PMP va avea candidați la sectoarele Capitalei, la Primăria Generală și liste complete de candidați la Consiliul General.

„Singura problemă este o decizie a partidului. I-am informat că, dacă au nevoie de serviciile mele, sunt aici. (…) Am discutat cu Eugen Tomac solicitându-i ca, după ce definitivează listei de candidate, să aibă în vedere și candidatura mea”, a spus Băsescu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Traian Băsescu (2) Am comunicat Mafiei din partid, că dacă au nevoie de serviciile mele, încă sunt aici, până nu mă vor lua cu arcanul la ocnă pentru domiciliu forțat. Hăhăhăhăhăhăăăăă! Acum, ce pula mea vreți? V-am ciuruit, proștilor, băăă, da proști mai sunteți, proștilor! Hăhăhăhăhăhăăăă! Am uitat să precizez faptul că, ofer servicii gratuite de felații și cunilincții numai damelor bine cu o singură condiție, să fie blonde și să semene dar să nu răsară cu metresa mea Elena Udrea, cea care a fost favorita mea și căreia-i făceam felații și cunilincții zilnic la Cancelaria Prezidențială când Nuți se suia cu bucile ei pe birou și adopta postura capră. Ce mai vremuri, ce mai vremuri! Eheee! Uite așa am ajuns și limbist de meserie. Dau limbi în prostie, că armata-i lungă. Contez foarte mult în candidatura mea la primăria capitalei, pe voturile lui Bercea Mondialu și al clanului lui de cioroi borâți. Votați, Traian Băsescu, primar general al capitalei, ca să vă mai ciuruiesc înc-odată. Băăă, da proști mai sunteți, proștilor! S-am cam dus câinii cu colaci în coadă! Dar o să găsim noi alți câini și alți covrigi, trebuie numai să-i cauți o leacă. Hăhăhăhăhăhăhăhăhăăăă!

28 iulie 2020 23:47

Traian Băsescu (1) Pentru cei care nu mă cunosc, v-am fost președinte 10 ani. În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna țării care m-a hrănit și care m-a crescut, am mințit poporul și am batjocurit națiunea, ascunzându-mi gândurile ticăloase, dar n-am remușcări. Hăhăhăhăhăhăhăăăhăhă! V-am ciuruit proștilor, băă da proști mai sunteți! Acum am ajuns și euro-porc ca să grohăi la Bruxellles, pentru că dacă ploada mea EBA a fost și ea p-acolo unde ne-a făcut de răsul curului. Eu de ce să nu fac la fel? Hăhăhăhăhăhăăăăăăă! Eu am mai fost primar general al capitalei, de unde am furat casa din Mihăileanu de la stat, casă pe care mi-am făcut-o cadou prin furt calificat din avutul statului, casă pe care am vândut-o apoi pe mult mai mulți bani, deci am toate calitățile unui adevărat primar general al capitalei, nu ca Loazele de azi. Hăhăhăhăhăhăhăăăă! În mod normal ar fi trebuit să putrezesc la ocnă în celula VIP de la Jilava pe care bunul meu prieten Adrian Năstase mi-a lăsat-o moștenire cu limbă de moarte pe gușă, dar cum sunt mai deștept și mai șmecher decât voi, proștilor, băă, da proști mai sunteți, proștilor, am fentat pușcăria și vă mai dau și lecții de democrație. Hăhăhăhăhăhăhăăăă!

28 iulie 2020 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.