Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu va intra în competiţia pentru primăria generală, în cazul în care PNL şi USR nu fac alianţă cu PMP. Şi nu vor face. Băsescu va rupe din voturile lui Nicuşor Dan, la fel cum fostul său rival, Victor Ponta, va rupe din voturile Gabrielei Firea. Ludovic Orban ar vrea alianţă cu USR-PLUS, susţin surse politice pentru Adevărul.

PNL şi USR-PLUS nu vor să coopteze PMP într-o alianţă a dreptei pentru Capitală. Motivul: partidul fondat de Traian Băsescu votează de patru ani alături de PSD şi ALDE în Consiliul General, asigurându-i majoritate Gabrielei Firea. Prin urmare, PMP va merge pe cont propriu în Capitală. În competiţia cu Nicuşor Dan şi Gabriela Firea ar putea intra chiar Traian Băsescu, în prezent europarlamentar. ”Decizia mea e următoarea: să avem o discuţie foarte serioasă în PMP. Eu nu mă implic în conducerea partidului, dar le voi face oferta, dacă sunt de acord, în cazul în care nu se realizează o alianţă, să candidez eu din partea PMP pentru a garanta partidului un scor acceptabil la Bucureşti”, a spus Traian Băsescu la Adevărul Live.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.