Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Multă lume s-a întrebat și a făcut tot felul de scenarii cu privire la dispariția lui Mihai Morar de pe ecranele TV. Însă acesta a ales să spună adevărul astăzi, în emisiunea de la Radio ZU.

Încă din luna aprilie, Mihai Morar nu a mai apărut pe sticlă, unde prezenta emisiunea ”Răi da buni”. Cel mai credibil scenariu în rândul fanilor a fost cel potrivit căruia vedeta a luat o pauza din cauza pandemiei.

După o bună perioadă de tăcere însă, Mihai Morar a decis să spună adevărul. Nu mai are contract cu niciun post TV încă din luna aprilie.

„Din aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România!”, a spus îndragitul om de radio, potrivit ciao.ro.

Fanii însă nu au de ce să îi plângă de milă. Mihai Morar tocmai ce și-a deschis a doua cafenea în Capitală, prezintă una dintre cele mai de succes emisiuni de radio din România, alături de Daniel Buzdugan și își dedică tot timpul liber celor trei fete ale lui.

Mihai Morar, fotografiile care i-au șocat pe fani. ”Mihai, oprește-te! Ești bolnav?”

Mihai Morar a postat recent 2 fotografii pe o rețea socială, făcute la 7 săptămâni distanță. Între timp, vedeta a urmat un program de antrenamente fizice zilnice, însă schimbarea i-a uimit pe urmăritori.

”DUPĂ 7 SĂPTĂMÂNI...FIMUL, NU POZELE!

“Mihai, oprește-te!”. “Ești prea slab!”. “Ești bolnav?”. Am încheiat citatele. Comentariile la poze. Noi suntem poze pentru ceilalți. Poze pe social media. Poze în viața socială. Poze la muncă. Unii, poze și acasă. Ceilalți ne judecă pozele.

Da, poate că sunt prea slab în poze. Dar eu nu trăiesc în acea poză, eu trăiesc în filmul meu. Da, poate că ai dreptate când spui că sunt bolnav, obosit, dar poate că poza e făcută la 5.00 dimineața, epuizat după o tură de parc în alergare. Dar aia e doar o poză, iar starea mea de după alergare nu a încăput în fotografie. Pentru asta, trebuie să îmi developezi tot filmul.

Și, ai grijă la capcana asta: când nu-ți place propriul tău film, schimbă-i scenariul, nu judeca pozele altora. Întoarce-te la filmul tău, acolo ai rolul principal, nu trăi în pozele celorlalți.

Mai sus, sunt doar două poze. Atât. Nici măcar “înainte” și “după”. Și 7 săptămâni distanță între ele. 7 săptămâni de disciplină alimentară. Nu regim, nu dietă! Grijă pentru mâncare. Grijă, nu sfințenie. 7 săptămâni de antrenamente funcționale și alergare. Z.I.L.N.I.C. Grijă pentru mișcare. Chiar și zilele de odihnă înseamnă tot grijă pentru mișcare. Și, cu toate astea, sunt doar două poze. Nimic mai mult. Nu-s nici mândru, nu-i nici laudă. Îmi rulez filmul în continuare. Sunt doar recunoscător că pot face asta și bucuros pentru proces. Procesul e succesul.

Și îi mai sunt recunoscător lui @carmenfit că mi-a înțeles filmul și nu a încercat să schimbe scenariul, ci doar să îl îmbunătățească, alimentar și funcțional. Întâmplător, azi e ziua ei. La mulți ani pentru 40. Să trăiești în continuare în filmul tău, nu în “pozele altora”, Carmen!

Știu că unii abia așteaptă să judece pozele de mai sus. Vă readuc aminte că nu pot să vă arăt tot filmul. Nici continuarea lui. Dar știu că, în scenariul meu, tot ce fac vreau să pornească din minte, să treacă prin trup și să-mi meargă la suflet. Ăsta e filmul meu”, a scris Mihai Morar.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.