Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Puterii Umaniste a semnat vineri protocolul cu privire la alianța electorală cu PSD, valabil la nivelul Sectorului 4 al Capitalei. Conform unui cumunicat, umaniștii susțin candidatura lui Daniel Băluță pentru un nou mandat de primar, iar lista propusă pentru Consiliul Local va fi una comună.

​Semnarea acordului a avut loc la Piața Sudului, unul dintre cele mai importante obiective realizate de Daniel Băluță în mandatul său. Documentul a fost semnat de primarul Sectorului 4, deputatul umanist Steluța Cătăniciu, liderul filialei PPU a municipiului București și Iulian Cârlogea, liderul filialei PPU Sector 4.

​„Dorim să creștem calitatea vieții pentru oamenii de aici, să aducem mai multă prosperitate pentru locuitorii Sectorului 4, împreună cu partenerii noștri.

Mulțumesc conducerii PPU (social-liberal) pentru sprijinul pe care l-a dat tuturor proiectelor pe care le-am avut aici în comunitate și le mulțumesc, anticipat, pentru performanța pe care o vom avea în continuare”, a declarat Băluță.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Am și eu o întrebare (2) Sper să apuc să văz și eu semnul electoral al putorii partidului putoarei social-liberat de la ocnă, căcare e nene semnul partidoiului? Suspectez că e coiul la care a avut infarct Varanul la ocnă, că altceva ce pula calului de semn electoral să fie? O pulă de porumbel, sau un găinaț dă porumbel? Sau poate de atâta putoare umanistă, e vorba despre o căcare împrăștiată, adică o diaree imortalizată-n ditamai semnul electoral, că trandafirii cu țepi și țepule ai PSD-ului nu mai pot fi folosiți, sunt apanajul pecereo-pesediștilor dă azi. Ăștia cu partidul lor contra naturii, cur contra naturii, în loc să se lase haliți de către PSD, se încăpățânează să stea pe eșicherul politic, doar, doar vor găsi niște imbecili din electorat căcare să-i voteze, ca să ajungă în cocina parlamentului, că numai ei au prosperitate pentru pulime, ăilalți n-au așa ceva. Muie! Muie PSD! Muie partidului putorii putoarei umaniste de dosul dreptei și de dosul genunchiului stâng. Muie!

2 august 2020 7:39

Am și eu o întrebare (1) Unde e nenea ăla căcare a defecăcat partidul putorii putoarei umaniste? Nenea ăla căcare a avut infarct la un coi la ocnă, motiv pentru căcare a fost liberat d-acolo? Nenea Varanul firește, unde căcare e? Dar tanti aia cu stolul ei dă porumbei, președinta stolului dă porumbei, tanti Ramona Ioana Bruynselles unde pula calului e? Dar doctrina politică umanistă unde pula calului e? În curul măgarului mitropoliei? Căcatândidații, unul mai viteaz decât ălălalt, vor cică căcare să ridice căcatlitatea vieții pentru oamenii d-acolo, așa că toți căcatândidații putoarei putorii umaniste, au putoarea căcării, că altă putoare numai bășina are, dar cum bășina e preludiul căcării, acești căcatândidați vor veni fiecare cu traista plină dă prosperitate pentru amărăștenii ăia d-acolo, căcare amărășteni cum n-au bani de dat șpagă umaniștilor putorii putoarei partidului, o să ia muie că așa-i trendul cum se spune pă la Haznale, ăia nu-i mai zic curent la modă, curent de opinie, moda zilei, ei zic trend că așa spun americănașii ăia pe Yahoo News USA, ce rost are să mai traducă ăia cuântul ca să știe tot românul ce pula calului înseamnă?

2 august 2020 7:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.