Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Paula Corbu, fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean, şi-a anunţat intrarea în politică. Tânăra şi-a uimit, până acum apropiaţii doar cu fotografiile din vacanţele de lux. Tatăl ei a făcut închisoare după două condamnări penale; una pentru abuz în serviciu, alta pentru un accident rutier.

Paula Corbu, fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean, a făcut un anunţ surprinzător: va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Tânăra, care şi-a uimit până în prezent cunoscuţii cu fotografiile din vacanţele petrecute în destinaţii exotice, susţine că îşi asumă responsabilitatea de a-i reprezenta pe hunedoreni. „Am crescut într-o familie în care binele cetăţenilor era un subiect important de discuţie. Încă de când eram mică, tatăl meu, Mircia Muntean, îmi vorbea cu multă dragoste despre oameni.

Pentru el, dezvoltarea orasului si bunăstarea hunedorenilor au fost întotdeauna pe primul loc. Mai târziu am înţeles şi de ce, de multe ori, şi-a sacrificat familia în favoarea muncii. Tata nu considera că munceşte, atunci când era primar. Pentru el, era o mare responsabilitate şi o datorie să lupte pentru a-şi vedea judeţul şi oraşul între cele fruntaşe din România. Şi multă vreme au si fost! Print-o sentinţă nedreaptă, tatălui meu i s-a luat dreptul de a-şi finaliza proiectele începute pentru hunedoreni. Suferinţa sa a fost cu atât mai mare cu cât, prin acea decizie, cei care l-au îndepărtat de la conducerea oraşului i-au interzis şi dreptul de a mai candida. (...)

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.