Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte, Taian Băsescu, dă lovitura momentului. Este anunțul care declanșează cutremurul pe scena politică. S-a aflat pentru ce funcție va candida.

Se pare că Dreapta nu va fi unită la alegerile locale din București. Cei de la PMP se simt trădați și au făcut anunțul care aruncă totul în aer.

Băsescu dă lovitura

Șeful PMP, Eugen Tomac, dezvăluie că PNL a acceptat solicitarea USR ca partidul său să nu fie primit în „Alianţa pentru Bucureşti”. PMP va candida singur la alegerile din Capitală, iar Traian Băsescu intră în cursă pentru un nou mandat de primar, cu Nicuşor Dan şi Gabriela Firea pentru Primăria Generală.

Integral pe CapitalComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul liber Dragilor, priviți cu mare atenție degetul lui Băsescu, ăla căcare arată ceva, e același deget cu care moș Chiorpec o lovea pe Elena Udrea în găoază și în clitoris, în timpul ședințelor de felații și cunilincții pe care Chiorul le profesa la Cancelaria Prezidențială când Nuți Udrea se suia cu bucile ei pe biroul șefului ei chior și strâmb, avid să-i soarbă caimacul de pe cireașa de la subsuoara picioarelor madamei blonde. Sigur am mai văzut pe cineva arătând tot așa cu degetul, e vorba despre Cozmin Gușă, ratatul ăla și marele rebut, căcare se avântase vitejește să le spună ălora de la PSD, cum căcare el viteaz precum voinicul din poveste o să facă și o să dreagă PSD-ul până când partidoiul conunistoid va leșina de pleziruri de reformare și de alte naturi, electorale sau nu. Dar, închid paranteza, să revenim la bunul meu tovarăș și preten Traian Băsescu și la gălăgia leșinată pe care Orbetele o face cu precupețelile lui de politician răsuflat care încă mai are impresia că politica românească trebuie făcută ca-n piața Obor, la tarabă cu precupeții matoli sau beți d-acolo. Băsescu are impresia că poate înfluența în vreun fel sau altul alegerile locale, canci, adică nein sau nicht cum spune neamțul din Germania federală. Pemepula de partidoi leșinat cufurit de Băsescu e apoape mort și o să sucombe precis la alegerile generale, așa că-n cazul că se vor mai găsi niște imbecili căcare să-l voteze ca primar general, Chiorul o să câștige precum țucălarul meu Victor Ponta în 2014, așa că...Marea majoritate a leprelor din Pemepula lui Băsescu provin din FSN care au fost și prin PDL, dar toți neoameni de dosul dreptei, așa că-i mai bine fără holera aia de PMP în alianța dreptei. Să-mi numărați ouăle!

2 august 2020 4:16

Traian Băsescu (3) Astea tot de plâns sunt! Ca primar general al capitalei, voi oferi gratuit servicii de felație și cunilincție tuturor doamnelor bine, cu o singură condiție, să fie blonde și să semene dar să nu răsară cu Elena Udrea care a fost favorita mea. Hăhăhăhăhăhăhăăăă! Uite așa, am ajuns și limbist de meserie, dau limbi în prostie, că armata-i lungă, și nimic n-o să se mai scufundaseu. Oamenii în schimb luaseu muie, am eu grijă de asta. Hăhăhăhăhăhăhăăă! Băăă, da proști mai sunteți, proștilor! Contez în candidatura mea la funcția de primar general al capitalei, pe voturile lui Bercea Mondialu și ale clanului lui de cioroi borâți și țigănci împuțite! Hăhăhăhăhăhăăăă! Votați Traian Băsescu! Votați EBA, că a învățat ce e și cum e la mUE! Să trăiți bine! Pardon! Asta era o minciună d-a mea mai veche! Dacă mai vreți să trăiți bine, votați Traian Băsescu! Așa, voi proștilor, băăă da proști mai sunteți, proștilor, nu o să mai luaseu muie, dar am eu grijă de asta, v-o promit solemn, d-aci de la perdeluță! Unde pula calului am uitat perdeluța? Acum, ce pula mea vreți? V-am ciuruit, proștilor, băă, da proști mai sunteți. proștilor!

31 iulie 2020 22:20

Traian Băsescu (2) Cu Nicușor Dan e mai greu, pentru că ăsta are ce am avut și eu odată, adică stă bine cu pula, pe când eu mai am doar un neg vindecat prin care mă piș și eu ca tot omul. Hăhăhăhăhăhăăăă! Astea-s dă plâns! Dar, după cum vedeți, dragi tovatăși și pretini, vorba marelui bărbat de stat Nicolae Ceaușescu pe care l-am servit ca un turnător ce am fost la securitatea lui, o să fac numai fapte de vitejie ca primar general al capitalei. Hăhăhăhăhăhăăăă! Acum, am de gând s-o proptesc și pă ploada mea EBA, căcare să salveze și să salvgardeze pemepula mea de partidoi, așa că fata mea va merge sigur zilnic pe centură pentru a culege cu gurița ei toate voturile aflate-n falusurile amatorilor de prospături ce practică cea mai veche meserie din lume. Hăhăhăhăhăhăhăăă! Planul meu pentru București e simplu, dărâmâm toată capitala și vom construi alta mai bună în locul ei, apoi voi face linia 42 barat care să mă poată duce direct la ocna de la Jilava, unde bunul meu tovarăș și pretin Adrian Năstase mi-a lăsat moștenire celula VIP a ocnei dar și un costum de zeghe de ocnaș făcut de Armani. Hăhăhăhăhăhăhă!

31 iulie 2020 22:19

Traian Băsescu (1) În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna țării care m-a hrănit și care m-a crescut, am mințit poporul și am batjocurit națiunea, ascunzându-mi gândurile ticăloase, dar n-am remușcări. Hăhăhăhăhăhăăă! V-am ciuruit, proștilor, băă, da proști mai sunteți, proștilor! Acum, că PNL și USR au dat muie pemepulii mele de partid, o să căcatândidez eu la primăria generală a capitalei, pentru că am proiecte mari și late pentru capitală. Primul lucru pe care-l voi face ca și primar general al capitalei, este acela că-mi voi mai da mie cadou prin furt calificat din avutul statului înc-o vilă-n Mihăileanu, ca s-o pot dona ca moștenire celeilalte ploade a mea, apoi o s-o vindem pe alt munte de bănet, că sunt vremuri grele, e ditamai seceta și moșia mea de la Nana de 300 de hectare e vai de ea, moșie pe care am cumpărat-o tot din banii statului de la CEC Bank, unde am mai găsit o slugă care m-a servit tovărășește, ca pă vremea când eram turnător voluntar la securitatea ceaușistă și mă chema Petrov. Băăă, da proști mai sunteți, proștilor! Hăhăhăhăhăhăhăăă! Pe Firea o bat eu, sigur o bat, mai cu o felație, mai cu o cunilicție, că e blondă ca Elena Udrea, favorita mea, căreia-i făceam felații și cunilincții zilnic, la cancelaria prezidențială, când Nuți se suia cu bucile pe birou în poziția capră. Hăhăhăhăhăhăăăă! Ce mai vremuri, ce mai vremuri, nenică!

31 iulie 2020 22:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.