Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a aflat cu cât vor crește pensiile românilor începând cu data de 1 septembrie. Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a făcut anunțul mult așteptat în urmă cu puțin timp, la Antena 3.

Virgil Guran a dezvăluit că pensiile vor crește cu aproximativ 14%, din punctul său de vedere.

"Pentru că situaţia economică este aşa cum o ştiţi, este cert un lucru. Vor creşte alocaţiile cu 20% şi pensiile cu minimum 10%. Părerea mea este că în jur de 14% va fi creşterea. Şi vom eşalona celelalte creşteri în viitor, ca să ajungem la ce a stabilit legea. Cert este că vor creşte, indiferent de situaţia în care ne aflăm. Sperăm că prin măsurile luate, unele criticate, să echilibrăm cât mai repede situaţia economică.

Am încercat să mărim cu aceeași sumă pentru toată lumea. Nu am găsit soluția constituțională

Vreau să mai fac o precizare. Sincer să fiu, am încercat să găsim o soluţie să mărim cu aceeaşi sumă la toată lumea. 300 de lei şi pentru cel care are 700 de lei şi pentru cel care are 3.000 de lei. Nu am găsit soluţia constituţională şi puteam fi contestaţi. Ne-am fi dorit o astfel de măsură", a declarat Virgil Guran la Antena 3.


Comentarii

Lute Javra ordinara ce exemplu si la 700 si la 3000 ,de ce nu ai zis 30000,cretini mincinosi ,cu specialele nimic ,a am uitat ca deabia ati marit salariile deci nu sunt bani.Ordinarul suprem mutu !!!

1 august 2020 7:55

pop Porcilor, pentru salariile nesimtite ale voastre si a bugetarilor aveti bani,...pentru pensionari nu gasiti,...terminati cu minciunile si voi pnl-istii si presedintele. Pregatiti-va bagajele ca nu va mai voteaza nici un pensionar care a muncit corect .

1 august 2020 7:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.