Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înainte să fie cu Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o altă relație îndelungată cu o altă tânără celebră. Este vorba despre Mirela Bucovinean, alături de care a stat cinci ani de zile, până în 2003. Chiar și după ce au pus punct relației, cei doi au păstrat legătura multă vreme.

”Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu, pe vremea când cei doi formau un cuplu.

Ce au făcut cei doi după despărțire
După ce s-au despărțit, Mirela Bucovinean s-a apucat de afaceri, dezvoltându-și pas cu pas cu magazin online, din care câștigă foarte mulți bani. Tânăra s-a apucat și de raliu anul trecut, fiind concurentă la o probă oficială ținută la Cluj.

Și Andi Moisescu s-a concentrat pe carieră în perioada imediat următoare despărțirii. Din 2005 a început să realizeze emisiunea ApropoTv de la Protv, iar mai târziu a ajuns la masa juraților în emisiunea Românii au Talent.

Nu și-a neglijat nici viața personală, astfel că Andi Moisescu a cerut-o de soție pe Olivia Steer, și au devenit părinții a doi copii, David și Luca.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.