Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Veste uriașă pentru milioane de oameni. Se măresc pensiile. Omul de încredere al premierului Ludovic Orban a dat cărțile pe față și a vorbit despre măririle de venituri ale celor vârstnici.

Este vestea pe care o așteptau milioane de oameni. Pensiile românilor vor crește de la 1 septembrie. Asta spune unul dintre oamenii de încredere ai premierului Ludovic Orban.

Se măresc pensiile

Deși PSD a atacat din toată părțile PNL și a spus că liberalii nu vor mări pensiile, se pare că Guvernul va face acest lucru. Cel puțin asta susține consilierul lui Ludovic Orban, Virgil Guran. Acesta a dezvăluit și procentul cu care aceste venituri se vor mări.

Integral pe CapitalComentarii

ovi Beliti p.la daca nu le mariti conform legii cu 40%, plecati la origini nesimtitilor.

2 august 2020 7:20

Cristi Gurane, fost militian, noi, pensionarii, in in numar de aprox. 5 milioane, va spunem clar, duceti- va in origini cu aceasta marire. Noi nu suntem milogii vostrii să ne aruncati ca la caini o ciosvarta in speranta ca ne luati voturile.Acum te-au scos pe tine in fata ca sa ne imbrobodesti , ai luat teapa militianule, nu te crede nici mata.La vot o sa va tragem cate un sut in cur fiecare pensionar. Hai valea ca ne plictisesti militianule!

1 august 2020 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.