Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Gherghe trece prin clipe extrem de grele. A fost atacată pentru a doua oară în doar câteva zile. Celebra prezentatoare s-a săturat și a făcut totul public. E de neimaginat ce i s-a întâplat vedetei.

Simona Gherghe trece prin clipe grele. Fosta prezentatoare de la Acces direct, de la Antena 1, are mari probleme. Chiar vedeta a dezvăluit ce i s-a întâmplat.

Simona Gherghe a fost atacată de hackeri pentru a doua oară luna aceasta. A rămas din nou fără contul de Facebook, vineri, din cauza hackerilor care au i-au spart contul pentru a doua oară în această lună. Fosta prezentatoare s-a supărat când a observat că au început să apară postări care nu îi aparțin și după ce și-a dat seama, a dat vestea pe contul de Instagram, pentru ca oamenii să nu se sperie.

Integral pe CapitalComentarii

Cristi Bă rahatilor de ziaristi , dacă asta este stire de presa, spalati- va cu ea pe cap.Dupa ce ca sunteti slugile partidelor ce sunt la putere,veniti si cu titluri bombastice ca omul så dea clik.Nu va ajunge blidul de linte ce v-il då orbanel. Oamenii mai dau clik pe anumite materiale numai ca så vada gradul de ptostitutie profesionala la care ati ajuns.

1 august 2020 21:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.