Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Polițiștii din Sectorul 4 al Capitalei au aplicat 16 amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție în autobuze. În timpul controalelor, aceștia le-au explicat călătorilor riscurile nerespectării măsurilor sanitare.

Amenzile au fost date potrivit prevederilor Legii nr 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ptr.Antinous .Multumesc ptr sfat, si pentru ca esti asa de inventiv, ca toti ministrii pnl, te rog sa ne dai si noua pensionarilor un sfat de cum sa facem sa ne ajunga pensia de la o luna la alta. Vedem ca acum nu mai duceti grija pensionarilor, asa cum faceati in opozitie.Acum dupa ce ati ajuns la ciolan, ne invatati cum sa taiem un ou in cinci bucati ca sa mancam cate un ou in fiecare zi.

2 august 2020 12:38

Antinous Măi Daniel, măi băiatule, dacă nu vrei să dai atâția bani pentru o mască ce se vinde-n magazine, atunci de ce nu-ți faci tu una? Dacă vei căuta pe internet prin Google, material similar sau același material din care sunt făcute măștile se găsește destul de ușor. Plasele de material sintetic pentru alimente sau cumpărături personale, acele plase care sunt Reciclabile sau scrie pe ele Recycable, sunt confecționate din același material sintetic ca măștile respective. Tu, dacă ești băiat deștept, iei o plasă de acest tip, tai din ea cu foarfeca două dreptunghiuri de dimensiunea 18 centimetri pe 9 centimetri, le coși unul peste altul la o mașină de cusut sau te ajută cineva cu asta, după care coși 4 bucăți de șiret de pantofi subțire la fiecare colț al măștii artizanale sau două bucăți de elastic la colțuri, apoi poți purta această mască pentru că are același rol de protecție cu o mască făcută de firmă. Masca artizanală de protecție, se poate spăla în apă cu detergent, adică nu neapărat s-o speli ca pe o pereche de ciorapi de exemplu, lași masca la înmuiat în apă cu detergent pentru 24 sau 48 de ore într-un mic lighean, după care o scoți de acolo, o clătești în apă pentru eliminarea murdăriei și a detergentului, o uști și apoi ai o mască nouă sau aproape nouă ce te poate proteja ca și o mască confecționată special pentru un medic chirurg de exemplu. Suces nene!

1 august 2020 23:24

Daniel A reinceput campnia bani pentru partidul pnl.yohanis si orbanel a dat drumul perceptorilor in tara sa stranga birurile. HUO BANDITILOR, NU VA AJUNS CAT FURATI CU BOTNITELE DE MASTI CE NE OBLIGATI SA LE CUMPARAM.NE DATI 25 DE LEI LA PENSIE SI NOI TREBUIE SA DAM 100 DE LEI PE MASTI INTR-O LUNA. BANDITILOR ORDINARI !

1 august 2020 19:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.