Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc sâmbătă după-amiază, în Piaţa Universităţii, liderii PNL, USR şi PLUS şi-au prezentat oficial alianţa formată pentru alegerile locale din Capitală, unde partidele vor merge cu candidaţi comuni la primăriile de sector, iar pentru Primăria Generală îl vor sprijini pe Nicuşor Dan.

Liderii PNL, USR şi PLUS au anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă în Piaţa Universităţii, că vor susţine candidaţi comuni la alegerilor locale la primăriile de sector ale Capitalei şi la Primăria Generală, premierul Ludovic Orban afirmând că „dreapta modernă pro europeană s-a unit într-un proiect comun pentru Bucureşti”.

„Astăzi avem de dat o veste bună pentru bucureşteni. Dreapta modernă proeuropeană s-a unit într-un proiect comun pentru Bucureşti. După săptămâni de discuţii, de analize de evaluări, partenerii din USR PLUS, împreună cu noi, cei din PNL, am hotărât că împreună putem să oferim un viitor mai bun pentru Bucureşti şi o viaţă de calitate mai bună pentru fiecare bucureştean.

Integral pe CapitalComentarii

v Dupa cum vad Firea nu a facut nimica deosebit pt Bucuresteni, doar tatisme. Probabil d-l Dan o sa cistige Primaria Capitalei. Urmeaza sa vedem ce realizeaza el

2 august 2020 23:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.