Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, atacă alianța electorală PNL, USR și PLUS și se declară dezgustată de manipularea pe care o fac partidele de dreapta.

Gabriela Firea a postat pe Facebook o reacție la anunțul PNL – USR – PLUS de formare a unei alianțe electorale pentru Primăria Capitalei și primăriile de sectoare.

„Aveam de toate dar nu aveam “dreapta” unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocți, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie? Să dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacției pentru frații Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firme capușă care au subjugat bugetul Capitalei. Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă și prin primării și consilii județene!”, este de părere primarul general al Capitalei.

Integral pe România LiberăComentarii

Florin Pandele Măi ăla care ești mai mulți, adică voi sau noi, sau nici tu nu mai știi cine ești? Unde pula calului mai vezi tu PNL-ul amestecat în chestia aia cu frații Micula? Băsescu/PDL? Păi asta e de domeniul trecutului, iar ăia din fostul PDL care au rămas alături de Băsescu sunt feseniști ca și el, adică pesediști. Or mai fi câțiva din fostul PDL prin PNL-ul de azi, mă refer la ăia din primul flanc și mai cunoscuți, dar nu prea se mai vâd. Madam Firea în istericalele ei de țoapă imbecilă, n-are decât s-o miștocărească și pe mă-sa, că tot degeaba. Cu Băsescu și Udrea, ai un dram de dreptate, amândoi ar fi trebuit să putrezească la pușcărie. Bănetul ăla pe care-l vezi tu furat de Udrea, e o mită, deci nu e furt din banii statului, ceea ce e cu totul altceva, dar, este o faptă penală ilegală pentru care putoarea merită pușcărie lungă. Ia și tu o muie, că ți se potrivește! Muie! Muie PSD!

3 august 2020 1:52

noi "chestia cu fratii Micula" este afacerea lu' Basescu&PDL, idem afacerea cu terenul Parcul Bordei contra Satul Francez, acum, paduchii PDL se inmultesc in izmenele lu' Orban PNL. Deci, Madam Firea a batjocorit corect adunatura de borfasi PNL/USR/PLUS si alte lighioane. Intrebare intrebatoare: acest Basescu ravneste la PMB, in loc sa fie dupa gratii la parnaie ?! Cum este posibil? Iar Udrea cu 15 milioane Euro sterpeliti din banii publici, isi plima bucile la Marea Negra.

2 august 2020 19:39

Așa este! Madam Firea s-a crăcânat pă Feisbuci, acolo între bucile internetului, dă unde madama mâzgălește niște Wov-uri, niște Uau-uri pă românește.După convingerile madamei Firea această alianță vezuviană eclatantă, cică căcare s-a constituit ca să fure, ca să devalizeze, după tiparul Unifarm sau după retrocedarea făcută de stat fraților Micula urmată de vinderea patrimoniului statului pă 2 lei? Oare căcare așa să fie? Păi, potlogăria aia cu Unifarm-ul e unică deocamdată, există suspiciuni de potlogărie și organele legii au intrat pă fir pentru a desluși ițele și a pedepsi pe vinovați sever, așa cum sper eu, dacă se constată asta. Chestia aia cu frații Micula e o treabă veche care n-are nici în clin nici în mânecă cu PNL sau cu alianța asta, e un proces care se judecă de mai mulți ani de zile, iar anul ăsta s-a dat verdictul la UE sau la Haga, nu știu precis, dar s-a dat un verdict iar statul și guvernoiul au fost obligați să pătească niște daune materiala acolo, deci guvernoiul nu e responsabil pentru verdictul dat de organele de lege internaționale, dar guvernoiul a fost obligat să respecte acel verdict juridic. În rest, madam Firea ia o muie eclatantă și vezuviană, sau himalaiană, pă Feisbuci, cu toate ouaurile sau uau-rile ei. Muie! Muie PSD!

2 august 2020 18:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.