Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs duminică în zona seismică Vrancea, la adâncimea de 90 km.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul s-a produs în apropiere de mai multe orașe.

Astfel, seismul a avut loc la 80 km E de Brașov, la 95 km S de Bacău, la 99 km NE de Ploiești, la 15 km V de Galați, la 150 km N de București, la 169 km NE de Pitești.

Integral pe GândulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 2-08-2020 CACA MACA FLEOȘC BĂȘINA 2-0+8= UN CĂCAT, 20+20=O BĂȘINĂ numerele literelor numelor și laturilor lățite divine. Acesta e calculul matematicăcat ceresc căcare a indicăcat puternicul cutremul de 3,3 grade pe scara Richter din zona Vrancea din județul oceanului Pacific. Îmi pare rău că nu am fost și nu sunt în stare să fac calculul matematicăcat ceresc cu câteva zile înainte ca cutremurele să aibă loc, pentru că eu sunt un profet fals, dar, mă uit aici pe acest ziar divin de pe internet, de unde culeg spuma caimacului căcatului aritmeticit ceresc căcare o să indicăcace toate viitoarele cutremure de pe pe pământ. GOD and ELIJAH TISBITHE from Romania. CĂCĂTORUL ceresc și Ilie Tișbita din România, eu sunt aia, pentru că eu sunt un fel de fătălău sfânt care se cacă pe el numai verde fosforescent și văd numai stele verzi fosforescente, pentru că m-am privat de somn din 2015 și nu mai dorm, așa că mă cac pe mine numai verde fosforescent. Acum vă las, mă duc să-mi spăl scutecele și să mă spăl la buci. Tună cu căcat verde la bucile mele. Căcatul tunetului. Tunetul căcatului sfânt. Cu respect, Sfînta Ilie Tișbita, pentru că eu sunt și muiere și bărbat, adică sunt un fel de fătălău sfânt care se cacă pe el numai verde fosforescent și văd numai stele verzi fosforescente.

2 august 2020 16:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.