Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tratamentul cu cea mai mare eficacitate în cazurile grave de Covid, Remdesivir, aprobat în iulie și de Uniunea Europeană, va pleca, cu prioritate către Ucraina. Cel puțin așa reiese dintr-un proiect de ordin al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, care reglementează distribuirea către Ucraina a 5.000 de flacoane de Remdesivir.

În urmă cu câteva zile, ministrul Tătaru declara că Remdesivir a venit în 640 de flacoane, în două serii, și s-a repartizat către spitalele de boli infecțioase sau care sunt suport COVID și aveau sector de boli infecțioase.

”Urmează să mai primim 600 de flacoane, dar ține foarte mult, după cum știți, la nivelul SUA, președintele Trump a impus oarecum ca toată producția să rămână în SUA”, a mai precizat Tătaru.

Integral pe NaţionalComentarii

Paracelsus Măi nene Tătaru, Redemsivirul e produs nu numai de SUA ci e produs și de Canada. În Canada deși acest medicament care s-a dovedit cel mai eficace contra molimei mondialiste a virusului, este acolo în stocuri mici, iar aprovizionarea cu acest medicament în Canada e tot la un nivel mic. Dar medicamentul e produs de o companie canadiană. Matale, nene ministrule, nu știi să-l întrebi pe nenea consulul român de la Toronto cum și ce-i cu medicamentul ăla? Poate e mai ușor de procurat din Canada decât din SUA. Ce zici? Ai curaj să pui niște întrebări ălora? Nu te blegi, așteptând minuni din SUA, că acolo e haos mare de tot și imbecilul care-i tartor de țară e complet idiot. Succes nene!

2 august 2020 17:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.