Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Marin se află într-o etapă excelentă a vieții ei, pe toate planurile. Cariera nu bate pasul pe loc, în iubire pare totul roz, alături de consulul Adrian Brâncoveanu, iar în ceea ce privește aspectul fizic, "Zâna" are și aici numai bile albe. Este printre puținele vedete sută la sută naturale și încearcă să mențină un echilibru perfect între dietă, tratamente de înfrumusețare și exerciții fizice. Iată programul ei complet!

În primul rând, de două luni de zile mă bucur de o realizare pe care o astepam de mult, ca femeie: am propria cremă produsă în Franța, cu sprijinul Academie Scientifique de Beaute și Top Line, crema cu parfum de trandafir are textura dublă, se transfomă într-un ulei atunci când o așezi pe ten și îl regenerează pe timpul nopții.

Integral pe Click!Comentarii

Zmeul din poveste Mda! Zăna e sulemenită cu crema aia cu care se văruiește pe moacă, cremă ce pute a trandafiri. Mare minune a Zânei, așa că Muma Pădurii din poveste e foc de geloasă și de supărată, mai ales că Zâna după ce i-au tras-o la găoază toți vizigoții, a ajuns la nenea ăla pă care-l cheamă Brâncoveanu și e cică mare consul. Nenea consulul și-a îmbogățit familia, e șogor cum spun ardelenii cu ăilalți care i-au tras-o Zânei la găoază, adică e rudă de salam cu ăia, de salam brunet firește. Cică crema aia căcare se transformă în ulei, atunci când o sulemenești pe moacă, mai precizează Zâna, regenerează tenul. Păi, nu există nici o metodă mai eficientă pentru regenerarea tenului alta decât muia, pentru că muia regenerează tenul mai ceva decât Botox-ul, iar zaibărul produs în timpul muiei trebuie îngurgitat pentru întreținerea tenului, dar zaibărul respectiv nu are putoare de trandafir, în schimb provine de la salamul Trandafir care e și brunet la ten. Muie!

2 august 2020 17:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.