Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comuna timișeană Giarmata, aflată la 20 de kilometri de Timișoara, a fost în noaptea de sâmbătă spre duminică loc de petrecere. S-au dat dedicații, s-au încins hore și s-a strigat „Domnul Marcel, cel mai tare primar”. Asta pentru că petrecerea, la care, potrivit surselor Libertatea, au luat parte mai mult de 50 de persoane, care nu au păstrat distanțarea, a fost dată de Marcel Deac, candidatul PNL la primăria din Giarmata.

„Ăsta e primarul de care avem nevoie, fapte, nu vorbe!”, s-a urlat în microfon undeva în câmp, la doi-trei kilometri de casele din comuna timișeană Giarmata, aflată la nici 20 de kilometri de Timișoara.

Acolo, în apropiere de balta de pescuit, a avut loc o petrecere de pomină. Zeci de oameni au dansat și au chefuit, ca și cum țara nu ar traversa criza COVID-19 și nu astfel de evenimente nu ar fi interzise.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.