Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul că PMP nu a fost cooptat în alianțe cu USR, că nu există negocieri eșuate și că liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formațiunea condusă de Eugen Tomac în consiliile județene și locale, transmite Mediafax.

„Nu există negocieri eșuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera, așa cum cooperăm la guvernare, de a coopera în consiile județene, în consiliile locale, în CGMB, la nivelul sectoarelor”, a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă Guvernul mai are susținerea PMP în Parlament după ce această formațiune nu a fost cooptată în alianța PNL-USR.

Integral pe HotnewsComentarii

Vladimir Kuznetzov Măi cristi, Băsescu o să ia 40 la SULĂ, cum zicea Madam Alesandra Stoicescu de la Haznaua 3. Băsescu o să mai câștige primăria când și-o vedea ceafa aia a alui cu șoricul gros. Chiorul să zică mersi și să facă mătănii zilnic pentru că n-a ajuns la ocnă, pentru toate potlogăriile lui ilegale, furtul vilei din Mihăileanu e cel mai grav fapt penal, pentru care Orbelte e tolerat de justiție numai pentru că a fost președinte de țară. Tu-l în gură de imbecil.

3 august 2020 20:10

cristi Să credeti voi ca basescu ia frimiturile de la masa voastra. O så castige primaria si doua sectoare. La parlamentare cu tot boicotul vostru o sa faca 12%.

3 august 2020 15:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.