Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu i-a anunțat pe cei de la PMP că este gata să intre în bătălia electorală pentru funcția de primar general al Capitalei. Traian Băsescu, fostul președinte al României, vrea să candideze la Primăria Capitalei, dacă PMP va fi de acord și-l va desemna candidat. El a anunțat duminică seara că a transmis PMP disponibilitatea de a intra în luptă cu Gabriela Firea și Nicușor Dan, prezentându-se drept un politician care a câștigat tot ce și-a propus.

„Eu nu prea ştiu să pierd, n-am învăţat treaba asta în politică şi dacă intru în competiţie o să fac tot ce se poate să câştig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau şi o lecţie USR-ului.”, a afirmat Traian Băsescu duminică seara la Digi24, preluat de News.ro.

Fostul președinte al României este supărat că PMP a fost scos din cărțile candidaturilor comune ale forțelor de dreapta de „anumiți băieți deștepți”: „Bun, şi oferta USR-PNL care este? Desfiinţaţi-vă, voi PMP, că noi suntem nişte băieţi deştepţi. Ăştia au început să procedeze ca băieţii deştepţi din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile, dar să nu aibă candidaţi. Democraţia este despre participarea la alegeri, iar PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri.”

Integral pe România LiberăComentarii

v Ma intreb oare pt candidatura la Primarie, nu trebuie declaratie pe proprie raspundere ca nu ai coaborat cu securitatea, sau poate are dreptate Javra Ordinara, ca nu a colaborat? Ce este deplorabil ca Bashinescu mai are "sustinatori" dupa prestatia la minister, primarie, presedentie si pe unde a mai fost sef, fara sa faca nimic bun pt tara, doar pt el.

3 august 2020 23:38

Vae victis! Ia te uită? Unde stătea învingătorul? Spurcăciunea pământului, Orbetele ăsta care trebuia să putrezească-n ocnă pentru furtul vilei din Mihăileanu, se screme să dea lecții? Cică viteazul vitejilor, ăsta strâmb și chior, a câștigat tot ce și-a propus? PMP nu se va desființa că aia a fost oferta celorlalți, ci pentru că electoratul o să decidă asta. Fraieri sunt factorii de decizie din administrația statului pentru că nu-l dau în judecată pentru furtul calificat din avutul statului pentru vila din Mihăileanu. Proști sunt și cei din plebe și din toate ONG-urile lui Pește Prăjit, pentru că nu se organizează o petiție la nivel național pentru eradicarea prescrierii faptelor penale din Codul Penal URSS-ist pe care îl mai are încă România. Dacă un amărât fură un ou și e condamnat imediat cu excutare, vine un nemernic de politician care fură câteva milioane de euro și ori i se prescriu faptele și scapă eludând legea, ori e condamnat cu suspendare și mai rămâne și cu milioanele de euro furate. Păi, unde Pula Caului e legea aia dreaptă pentru fiecare, lege prin care oricine care încalcă legea să fie pedepsit după cum merită? Muie, Chiorule!

3 august 2020 20:43

dixit! pmp - un partid de buzunar pe persoana fizica a basescului. dupa alegerile parlamentare sper ca vom scapa si de acest autobagator in seama.

3 august 2020 16:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.